Marouds pride

Welkom op de site van

Marouds Pride Bullmastiffs!

Wij zijn Gerard, Conny, Aukje en Amber Martens  en wonen in het Drentse Drouwenermond. In 2001 zijn wij vanuit het Brabantse Ulvenhout verhuist naar drenthe, zodat wij meer ruimte zouden hebben voor onze honden.

Onze Bullmastiff kennel Marouds Pride is voortgekomen uit onze passie en liefde voor de bullmastiff. Wij zijn als een blok gevallen voor deze stoere hond met zijn stoere karakter. Onze bullen nemen een grote plaats in binnen ons gezin en leven bij ons thuis. Wij zijn van mening dat, vanwege hun zachtaardige en stabiele aard, de bullmastiff een fantastische combinatie vormt met (jonge) kinderen. Onze visie wat betreft het fokken is een zo gezond mogelijke hond te fokken. Al onze honden worden daarom getest op HD en ED en worden regelmatig door onze dierenarts gecontroleerd op hun algehele gezondheid. Wij fokken uitsluitend met rastypische  honden en selecteren daarbij vooral op karakter. Socialisatie staat voor ons hoog in het vaandel.

Tot slot: bent u van plan een bullmastiff aan te schaffen, weet waar u aan begint, want voor u het weet slaat het bullmastiff virus toe, eens een bull alltijd een bull!

Wij wensen u veel plezier met het bekijken van onze site en u bent van harte welkom om eens kennis te maken. De koffie staat altijd klaar!